Wil je een boek/cd/dvd/... uit ons magazijn in de kelder? Dan kan je dit hier aanvragen. Vul zoveel mogelijk informatie in. Enkel zo kunnen wij het juiste werk vinden en op tijd voor je klaar zetten.

Proefproject: momenteel kan je alle uitleenbare werken uit het magazijn ook aanvragen via de reserveerknop in de catalogus. Hiervoor heb je een Mijn Bibliotheek-profiel nodig. Kostprijs en voorwaarden zijn verder gelijk.


Wanneer afhalen?

Dat is afhankelijk van de dag waarop je het aanvraagt:

  • maandag t.e.m. donderdag: het werk ligt een dag later klaar vanaf 13u30 (Opgelet! Hou rekening met sluitingsdagen. Zijn we gesloten op vrijdag, dan ligt het werk pas maandag om 13u30 voor je klaar.)
     
  • vrijdag t.e.m. zondag: het werk ligt klaar op maandag vanaf 13u30.

Haal het af binnen de 7 dagen.

Waar afhalen?

  • Uitleenbaar werk: Het aangevraagde werk zal klaarliggen bij de reservaties op verdieping -0 van ARhus De Munt. Niet vergeten het op je pasje te zetten!
     
  • Niet-uitleenbaar werk: Dit wordt voor jou aan het onthaal op het gelijkvloers bewaard. Je kan dit inkijken en eventueel kopies nemen.

Kostprijs?

Een magazijnwerk aanvragen is gratis, tenzij het werk uitgeleend is.

Meer dan 1 werk aanvragen?

Wil je meerdere werken aanvragen? Vul dan de andere titels aan via het veld "Opmerkingen". Opgelet: maximum 10 titels in totaal, en geef alle info (titel, auteur, reeks, ...) correct door, zodat we het juiste werk kunnen uithalen.
 
Aanvraagformulier
Dit is het nummer onder de barcode van je ARhus lidkaart OF je rijksregisternummer als je jouw id-kaart gebruikt om mee uit te lenen.
Noteer het nummer zonder spaties of streepjes.
Ben je nog geen lid? Schrijf dat dan in het veld hierboven. We houden jouw aangevraagde titel dan bij achter de balie aan de ingang.
 
Dit gebruiken wij om je op te bellen als er een probleem is met het aangevraagde materiaal.
Wees gerust, we zullen jou niet spammen. 😉
​​​​​​​
Wie geen e-mail heeft mag hier magazijn@arhus.be invullen.
Ik wens een:

Tip: vergeet niet om de bibkaart of id-kaart (van jezelf, partner, kind, …) waarop je het materiaal reserveerde mee te brengen!

ARhus verwerkt jouw persoonsgegevens conform de geldende privacywetgeving. Meer informatie over het privacybeleid en jouw privacyrechten, vind je op www.arhus.be/privacy.