Fundels

Leesplezier op een andere manier

Ontdek onze digitale prentenboeken en eerste leesboeken voor kinderen met animatiefilmpjes, educatieve spelletjes en oefeningen. 

Ontdek het Fundels-aanbod

 

fundels_pb_rgb-600x188.png

Fundels Prentenboeken brengt de mooiste verhalen en prentenboeken tot leven! Op een kindvriendelijke en speelse manier stimuleert Fundels Prentenboeken de taalontwikkeling van kinderen van 3 tot 7 jaar.

Elk Fundels Prentenboek bevat verschillende speelse activiteiten waarin het boek centraal staat. Dankzij de mogelijkheid om dyslexie-vriendelijke ondertitels te kiezen, beleven kindjes met dyslexie nu ook meer leesplezier aan Fundels. Aanvullend kan je tekenen, kleuren, spelletjes spelen en zelf filmpjes maken met de figuren en achtergronden uit het boek.

FundelsPrentenboeken.jpg

fundels_avi_rgb-600x180.png

Fundels AVI-boeken stimuleren op een speelse manier de leesontwikkeling van kinderen van 6 tot 10 jaar en dagen beginnende lezertjes uit om het volgende leesniveau te bereiken. Elk boek wordt aangevuld met oefeningen op algemene vaardigheden, technisch lezen en begrijpend lezen.

FundelsAVI_activiteiten.jpg

Download Fundels

Fundels is beschikbaar voor mobiele toestellen en computers. Alle Fundels-boekjes en de bijhorende activiteiten zijn, eens gedownload, altijd en overal beschikbaar.  Thuis, onderweg, bij oma en opa, in de auto, op vakantie... waar en wanneer je wil!

Fundels is beschikbaar voor:

device_platform_availability.png

Download Fundels

Zo leen je een Fundel Prentenboek of Fundel AVI-boekje

FundelsAppAanmelden.jpg

  1. Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel
  2. Druk op "ontlenen".
     

Hoeveel en hoe lang?

  • tot 7 Fundels per jaar per pasje
  • voor 4 weken
  • In de vakantieperiodes komen daar dan wekelijks 2 extra ontleningen bij, met een maximum van 12 extra ontleningen in de zomervakantie.

 

Hulp & ondersteuning

Meer weten? Bekijk de tutorial-video’s over het gebruik van de app en bijhorende functionaliteiten. En bekijk zeker ook eens de FAQ (Frequently Asked Questions) met antwoorden op veelgestelde vragen over Fundels.

Hulp & ondersteuning