Behoor je tot een risicogroep? Zit je in quarantaine? Ben je niet-mobiel? ARhus is er voor jou met afhaalpakketjes die je zelf kan komen ophalen waardoor je je bezoek in tijd beperkt. Of laat iemand anders in jouw plaats langs komen. #samentegencorona

Hoe werkt het?

  1. Kies je bibliotheekmaterialen

    Je kan op 2 manieren een pakket van maximum 10 materialen samenstellen::
    • Kies een afhaalpakket met de bibliotheekmaterialen die je zelf opgeeft. Noteer de titels en auteurs / uitvoerders. (In ARhus Rumbeke en Beveren hebben we geen cd’s, dvd’s en games. Deze materialen kan je wel aanvragen bij ARhus De Munt.) Controleer zelf in de catalogus van ARhus op https://roeselare.bibliotheek.be of de aangevraagde materialen beschikbaar zijn. Indien niet beschikbaar, selecteert een ARhus-medewerker indien mogelijk een alternatief. Door de vele aanvragen kunnen er geen garanties op beschikbaarheid gegeven worden.
    • Kies voor een verrassingspakket dat de medewerkers van ARhus samenstellen op basis van jouw voorkeuren. Omschrijf hiervoor zo duidelijk mogelijk jouw wensen.
  2. Duid aan op het formulier of je het pakketje zelf komt afhalen of dat er iemand ander langs komt. Vertel ons ook in welke afdeling we jouw pakketje mogen klaarzetten.
  3. Je ontvangt een e-mail of telefoontje van zodra je pakketje beschikbaar is.

Heb je vragen? Bel naar 051 69 18 00

Aanvraagformulier
Dit vind je op jouw bibliotheekkaart. Indien je jouw identiteitskaart gebruikt als bibkaart, noteer dan jouw rijksregisternummer.
We lenen je verrassingspakket uit op deze kaart.
Ik wil mijn verrassingspakket afhalen in
Ik wens materialen voor
Ik ben geïnteresseerd in
(meerdere antwoorden mogelijk)
ARhus verwerkt jouw persoonsgegevens conform de geldende privacywetgeving. Meer informatie over het privacybeleid en jouw privacyrechten, vind je op www.arhus.be/privacy.