Dvd
Engels

Reign of the Supermen

Sam Liu (regisseur)

Reign of the Supermen

In de reeks:
Genre:
Na het overlijden van Superman tijdens zijn strijd tegen het monster Doomsday blijkt zijn lichaam uit het graf verdwenen te zijn. Tezelfdertijd verschijnen er vier mysterieuze personen die allen een connectie hebben met Superman. Vanaf ca. 12 jaar.
Onderwerp
Superhelden
Extra onderwerp
animatiefilms
Titel
Reign of the Supermen
Regisseur
Sam Liu
Taal
Engels
Parallelle titel
Le règne des Supermen
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2019
1 dvd-video
Speelduur
83 min.
Aantekening
Gebaseerd op de personages van DC comics Taalkeuze: Frans, Engels, Duits Ondertiteling: Frans, Nederlands, Deens, Arabisch, Zweeds, Noors, Fins, Engels voor doven en slechthorenden, Duits voor doven en slechthorenden
EAN
5051888246498

Besprekingen

Het twaalfde deel in de serie 'DC Universe animated original movies' gaat verder waar deel elf ophield. In ‘The death of Superman’* (2018) ontdekte Lois Lane dat haar geliefde Clark Kent dezelfde persoon is als Superman. Kort daarna stierf hij tijdens de strijd tegen een monsterlijk buitenaards wezen dat Doomsday genoemd wordt. Nu blijkt zijn graf leeg en tegelijkertijd verschijnen er vier mysterieuze personen die allen een connectie hebben met Superman: Superboy, Steel, Cyborg Superman en Eradicator. Lois en fotograaf Jimmy Olsen, een vriend van Clark Kent, weten niet wat ze ervan denken moeten. Vanaf ca. 12 jaar.