Verliefd op de verkeerde?

Maren Stoffels (auteur)
+1
Verliefd op de verkeerde?
×
Verliefd op de verkeerde? Verliefd op de verkeerde?

Verliefd op de verkeerde?

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Evi gaat met haar klas op het schoolkamp. Ze hoopt dat ze zo Kaj beter zal leren kennen. Maar al op de eerste dag worden er spullen gestolen en iedereen verdenkt Evi. Vanaf ca. 11 jaar.
Titel
Verliefd op de verkeerde?
Auteur
Maren Stoffels
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: Leopold, 2014
124 p.
ISBN
9789025865856 (hardback)

Andere formaten:

Besprekingen

Evi verheugt zich op het schoolkamp, want dan hoopt ze haar geheime liefde Kaj beter te leren kennen. Vanaf de eerste dag verdwijnen er spullen en wordt Evi door de hele klas verdacht, behalve door haar beste vriendin Aniek en door Kaj, maar zijn die wel echt te vertrouwen? Spannend en vlot geschreven verhaal met veel dialoog. De pagina's zijn onderaan steeds versierd met hartjes en de hoofdstukken met bloemen. De gedachten van Evi zijn (in een cursieve letter) weergegeven, waardoor de lezer zich goed met haar kan identificeren. Hoewel het verhaal wat losse eindjes heeft: waarom verdenkt iedereen Evi eigenlijk en is Aniek wel een echte vriendin, zullen de problemen en onzekere gevoelens van Evi herkenbaar zijn voor meisjes van dezelfde leeftijd. Achter in het boek vertelt de auteur hoe ze aan haar onderwerp kwam. Vanaf ca. 11 jaar.

Over Maren Stoffels

Maren Inne Stoffels (Amsterdam, 13 januari 1988) is een Nederlandse schrijfster.

Biografie

Stoffels begon op haar 15e met schrijven van haar gepubliceerde boeken. In 2006 behaalde zij haar mavodiploma.

Doorbraak en daarna

Op haar 15e besloot Stoffels haar verhalen te sturen naar Uitgeverij Leopold, waar men wel enthousiast was, maar men vond haar nog te jong. Twee jaar later verscheen haar eerste boek, Dreadlocks & Lippenstift, waarmee ze op 17 april 2005 in Utrecht de Prijs van de Jonge Jury en de Debuutprijs won. Na dit debuut volgden Piercings & Parels en Cocktails & Ketchup, die samen met Dreadlocks & Lippenstift een trilogie vormen over het leven van hoofdpersonage Sofie. Tussen het uitbrengen van Piercings & Parels en Cocktails & Ketchup zitten vier maanden.

Stoffels volgende boek, Sproetenlie…Lees verder op Wikipedia