Boek
Nederlands

Een onverwachte wending

Lauren Kate (auteur), Mireille Vroege (vertaler)
Een jonge redactrice mag samenwerken met haar favoriete auteur, maar komt achter een geheim dat haar leven op z’n kop zet. Vanaf ca. 16 jaar.
Titel
Een onverwachte wending
Auteur
Lauren Kate
Vertaler
Mireille Vroege
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
By any other name
Uitgever
[Amsterdam]: Van Goor, © 2022
254 p.
ISBN
9789000385751 (paperback)

Besprekingen

Een grappige enemies-to-lovers roman die zich afspeelt in de schrijverswereld. Alles in het leven van Lanie draait om de liefde: haar droombaan bij een romance-uitgever, haar werkt met haar favoriete auteur Noa Callaway en haar verloofde die aan alle 99 eisen voldoet van het lijstje dat Lanie heeft opgesteld. Lanie haalt alles uit de kast om Noa Callaway te helpen met haar writer’s block en ontdekt daarbij een groot geheim dat haar wereld op z’n kop zet. Vlot, vrolijk en zeer toegankelijk geschreven. Lauren Kate (Dayton, 1981) is een internationaal bekende Amerikaanse jeugdauteur en romanschrijver. Ze schreef meerdere boeken. Haar werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven.

Over Lauren Kate

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door JoseBriel1990

Lauren Kate (Dallas, Texas) is een Amerikaans schrijfster van jeugdliteratuur. Ze studeerde aan het college van Atlanta, waar ze geïnspireerd werd tot het schrijven van haar zesdelige serie Fallen. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen.

Bibliografie

Fallen

  • 2009 - Fallen (Fallen 2010)
  • 2010 - Torment (Kwelling 2011)
  • 2011 - Passion (Passie 2011)
  • 2012 - Fallen In Love (Fallen In Love 2012)
  • 2012 - Rapture (Extase zomer 2012)
  • 2016 - Unforgiven (Schuld 2016)

Teardrop

  • 2013 - Teardrop (Teardrop 2014)
  • 2014 - Waterfall (Waterfall 2015)

Andere boeken