Boek
Nederlands

Tot voorbij de regenboog : troostpakket bij rouw en verdriet

Kathleen Amant (auteur)

Tot voorbij de regenboog : troostpakket bij rouw en verdriet

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
Onderwerp
Rouwproces
Extra onderwerp
educatieve koffer, Troostpakket
Titel
Tot voorbij de regenboog : troostpakket bij rouw en verdriet / [tekst en illustraties] Kathleen Amant
Auteur
Kathleen Amant
Taal
Nederlands
Uitgever
[België]: Hocus Pocus, 2019
[28] p. : ill. + knuffelkonijn, doosje met 2 zorgenkonijntjes, 3 knuffelstenen in zakje met kaartje, 3 gevoelsmeters, 3 herinneringenboekjes, 3 knutselbladen voor maquette, 3 praatplaten, houten regenboog, vingerfiets, fietsparcours, memospel, regenboogspel (6 kaarten, 1 dobbelsteen, 3 knijpertjes), 3 bellenblaaswikkels, kriebelveertje (zakje, kaart, veertje), kleikaart, wolkie-tolkie (glazen potje, wolk, 3 wensen), kopieerbladen, handleiding)
ISBN
9789081800976 (ISBN pakket)

Over Kathleen Amant

Kathleen Amant (Aalst, 1969) is auteur en illustrator van prentenboeken voor peuters en kleuters. Kathleen studeerde Toegepaste Kunsten, en ging daarna aan de slag als vormgever bij Het Nieuwsblad. Na de geboorte van haar zoon werd ze zelfstandig graficus en illustrator.

Bibliografie

In 2000 begon een samenwerking met Kind en Gezin. Deze samenwerking duurde tien jaar. Vele Vlaamse gezinnen leerden zo de tekenstijl van Amant kennen.

In 2004 debuteerde ze met twee peuterboeken over het ondernemende en ondeugende meisje Anna (Clavis Uitgeverij). Ondertussen zijn er in de Anna-reeks een dertigtal boekjes verschenen, allemaal in de leefwereld van de kleuter: 'Anna op de boerderij', 'Anna en de zomer', 'Anna en haar lieve papa', 'Op je potje, Konijn', 'Anna gooit haar tutjes weg', 'Anna ruimt op', etc. De reeks werd ook in Denemarken, Frankrijk, Canada, Zwitserland, Zuid-Korea, Italië, Spanje, Amerika, China en Australi…Lees verder op Wikipedia