Boek
Nederlands

Heksje Mimi en het laatste rolletje wc-papier

Kathleen Amant (auteur)
+1
Heksje Mimi en het laatste rolletje wc-papier
×
Heksje Mimi en het laatste rolletje wc-papier Heksje Mimi en het laatste rolletje wc-papier

Heksje Mimi en het laatste rolletje wc-papier

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Heksje Mimi heeft nog maar één rol wc-papier, maar poes Bobo gaat ermee aan de haal en de laatste wc-rol rolt door de openstaande deur naar buiten. Prentenboek met kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 jaar.
Titel
Heksje Mimi en het laatste rolletje wc-papier
Auteur
Kathleen Amant
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, © 2022
[28] p. : ill.
ISBN
9789044849264 (hardback)

Besprekingen

‘Heksje Mimi en het laatste rolletje wc-papier’ is een grappig verhaal over wc-papier en over dollen en delen. Heksje Mimi heeft nog maar één rol wc-papier, maar poes Bobo gaat ermee aan de haal. Hij speelt ermee en het papier zit al om zijn buik en staart! Dan rol de laatste wc-rol door de openstaande deur naar buiten… Zal het Mimi en haar heksenvrienden lukken om de wc-rol te pakken te krijgen? Met vrolijke illustraties in kleur. Kathleen Amant (Aalst, 1969) is schrijver, illustrator en graficus. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven. Over Heksje Mimi verschenen talloze prentenboeken, die onafhankelijk van elkaar te lezen zijn. Voor kinderen vanaf ca. 3 jaar.

Over Kathleen Amant

Kathleen Amant (Aalst, 1969) is auteur en illustrator van prentenboeken voor peuters en kleuters. Kathleen studeerde Toegepaste Kunsten, en ging daarna aan de slag als vormgever bij Het Nieuwsblad. Na de geboorte van haar zoon werd ze zelfstandig graficus en illustrator.

Bibliografie

In 2000 begon een samenwerking met Kind en Gezin. Deze samenwerking duurde tien jaar. Vele Vlaamse gezinnen leerden zo de tekenstijl van Amant kennen.

In 2004 debuteerde ze met twee peuterboeken over het ondernemende en ondeugende meisje Anna (Clavis Uitgeverij). Ondertussen zijn er in de Anna-reeks een dertigtal boekjes verschenen, allemaal in de leefwereld van de kleuter: 'Anna op de boerderij', 'Anna en de zomer', 'Anna en haar lieve papa', 'Op je potje, Konijn', 'Anna gooit haar tutjes weg', 'Anna ruimt op', etc. De reeks werd ook in Denemarken, Frankrijk, Canada, Zwitserland, Zuid-Korea, Italië, Spanje, Amerika, China en Australi…Lees verder op Wikipedia