Boek Nederlands

Niets te vrezen

Karen Rose (auteur), Hans Verbeek (vertaler)

Niets te vrezen

Karen Rose (auteur), Hans Verbeek (vertaler)
Genre:

Alle exemplaren uitgeleend

Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘Niets te vrezen' ’is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog.

Dana runt in Chicago een opvanghuis voor vrouwen. Wanneer ze onderdak biedt aan Sue kan ze niet vermoeden welk onheil ze binnenhaalt. Sue is net vrijgekomen en vastbesloten wraak te nemen op iedereen die verant
Titel
Niets te vrezen
Auteur
Karen Rose 1964-
Vertaler
Hans Verbeek
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Nothing to fear
Uitgever
Utrecht: Uitgeverij De Fontein, © 2018
443 p.
ISBN
9789026143700 (paperback)

Ook in de collectie als:

Boek: Nederlands
Dwarsligger: Nederlands

Beschikbaarheid en plaats in de bib

De Munt

zondag: 10:00 - 13:00
maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Adres

De Munt 8
8800 Roeselare
(Toon op kaart)

Contactgegevens

051 69 18 00
Beschikbaarheid Uitgave Plaats in de bib
Beschikbaarheid
Uitgeleend tot 26/02/2019
Uitgave
Uitgeverij De Fontein, © 2018
Plaats in de bib
VERDIEPING 2 : NIEUW DUIVELSHOEK :
ROSE
Beschikbaarheid
Niet beschikbaar
Uitgave
Uitgeverij De Fontein, © 2018
Plaats in de bib
VERDIEPING 2 : DUIVELSHOEK : SPANNEND :
ROSE

Beveren

zondag: Gesloten
maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 16:00 - 18:00
donderdag: Gesloten
vrijdag: Gesloten
zaterdag: 10:00 - 12:00

Adres

Izegemseaardeweg 30
8800 Roeselare
(Toon op kaart)

Contactgegevens

0473 80 24 66
Beschikbaarheid Uitgave Plaats in de bib
Beschikbaarheid
Uitgeleend tot 06/03/2019
Uitgave
Uitgeverij De Fontein, © 2018
Plaats in de bib
VOLWASSENEN : ROMANS :
ROSE

Over Karen Rose

Karen Rose, geboren in Baltimore (Maryland), is een Amerikaans misdaadauteur. Rose studeerde chemie aan de Universiteit van Maryland en sloot deze studie als ingenieur af. Daarna werkte zij in de levensmiddelentechnologie in Cincinnati (Ohio). Aanvankelijk schreef zij daarnaast als hobby, maar later kon zij er haar werk van maken. Tegenwoordig woont ze in Florida.

Een aantal van haar boeken zijn vertaald en uitgegeven in Duitsland, Frankrijk, Japan, Noorwegen, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk. In Nederland worden haar boeken uitgegeven door uitgeverij De Fontein.

Bibliografie

2003 - Don't Tell; Niemand zeggen (Chicago 1)
2004 - Have You Seen Her?; In de val
2004 - I'm Watching You; In het vizier (Chicago 2)
2005 - Nothing to Fear; Niets te vrezen (Chicago 3)
2006 - You Can't Hide (Chicago 4)
2007 - Count to Ten (Chicago 5)
2007 - Die for Me; Sterf voor mi…Lees verder op Wikipedia