Cd
Nederlands

Oya lélé

K3 (uitvoerder)
+1
Oya lélé
×
Oya lélé Oya lélé

Oya lélé

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar, Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Genre:

Besprekingen

De vijfde studio-cd van het waanzinnig populaire en heel vakkundige Belgische trio. Alle shows van het drietal waren in Scheveningen in augustus tevoren al uitverkocht, dus komen ze in de herfstvakantie weer terug voor een reeks voorstellingen. En deze nieuwe cd zal opnieuw honderdduizende jonge harten sneller doen kloppen. De dertien liedjes zijn weer op maat gemaakt voor de doelgroep: de 5- tot maximaal 12-jarigen. Nummers als Hey hallo - Hart verloren - Opa, en de grote hit van de K3-musical van het vorig seizoen: De 3 biggetjes. Voor de doelgroep verplichte kost, want wanneer je deze liedjes niet uit het hoofd mee kunt zingen tel je niet meer mee. Daarom ook in de bibliotheek: Oya lélé!

Over K3

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de eerste bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis.

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd na de talentenjacht K2 zoekt K3 opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman, het eerste K3-lid uit Nederland en het eerste lid wier naam niet met een K begon. Op 6 november 2015 werden Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Klaasje Meijer nadat zij de talentenjacht K3 zoekt K3 wonnen. Op 9 februari 2021 maakte Klaasje bekend dat ze K3 zou gaan verlaten. De opvolger hoeft voor het eerst niet noodzakelijk een meisje te zijn. Dat jaar streden in K2 zoekt K3 in totaal 22.690 kandidaten uit Nederland en Vlaanderen om deze positie…Lees verder op Wikipedia