Dvd

Dansstudio Ushuaia

K3 (uitvoerder)
+1
Dansstudio Ushuaia
×
Dansstudio Ushuaia Dansstudio Ushuaia

Dansstudio Ushuaia

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Minireeks waarin de meiden van K3 nieuwe sporten uitproberen en van een aantal refreinen van liedjes de choreografie aanleren. Vanaf ca. 5 jaar.
Toon meer
Onderwerp
K3
Titel
Dansstudio Ushuaia
Uitvoerder
K3
Uitgever
Studio 100, 2017
1 dvd-video
EAN
5051083117494
CDR
LAD0321

Besprekingen

In 2016 brachten Klaasje, Hanne en Marthe, de meisjes van het nieuwe K3, de dvd 'Dansstudio'* uit. Nu is er een tweede dans-dvd met liedjes van hun tweede cd, 'Ushuaia'.** In elke aflevering leren de meisjes hun fans de choreografie van een K3-refrein aan. Na elke dansles volgt de videoclip van het bijbehorende liedje. Iedereen kan lekker meedansen op liedjes als Ushuaia, Aliyee, De aarde beeft en Iedereen K3. Nieuw is dat K3 verschillende hippe sporten uitprobeert, zoals BMX rijden, freerunnen en freestyle basketballen. Vanaf ca. 5 jaar.

Over K3

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

K3 is een Belgisch-Nederlandse meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire, bestaande uit Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de eerste bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis.

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd na de talentenjacht K2 zoekt K3 opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman, het eerste K3-lid uit Nederland en het eerste lid wier naam niet met een K begon. Op 6 november 2015 werden Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn nadat zij de talentenjacht K3 zoekt K3 wonnen. Op 9 februari 2021 maakte Klaasje bekend dat ze K3 zou gaan verlaten. De opvolger hoeft voor het eerst niet noodzakelijk een meisje te zijn. Dat jaar streden in K2 zoekt K3 in to…Lees verder op Wikipedia