Dvd
Nederlands

Alle kleuren... en meer!

K3 (uitvoerder)
+1
Alle kleuren... en meer!
×
Alle kleuren... en meer! Alle kleuren... en meer!

Alle kleuren... en meer!

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar, Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Titel
Alle kleuren... en meer!
Uitvoerder
K3
Taal
Nederlands
Uitgever
BMG, 2001
1 dvd-video
EAN
0743218800597
CDR
JKD0293

Besprekingen

Kathleen, Kristel en Karen zijn de meiden van de bijzonder populaire Belgische groep K3. Dit programma zal alle fans van de groep gelukkig maken. We vinden achtergrondinformatie, foto's, vraaggesprekken, informatie over waar en hoe de clips zijn opgenomen en natuurlijk de acht succesclips van de groep tot nu toe. Van Alle kleuren - Oma's aan de top -Hippie shake en Yippee yippee staan ook karaoke-versies met de oorspronkelijke orkestbegeleidingen op de dvd. Een goed gemaakt programma.

Over K3

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de eerste bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis.

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd na de talentenjacht K2 zoekt K3 opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman, het eerste K3-lid uit Nederland en het eerste lid wier naam niet met een K begon. Op 6 november 2015 werden Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Klaasje Meijer nadat zij de talentenjacht K3 zoekt K3 wonnen. Op 9 februari 2021 maakte Klaasje bekend dat ze K3 zou gaan verlaten. De opvolger hoeft voor het eerst niet noodzakelijk een meisje te zijn. Dat jaar streden in K2 zoekt K3 in totaal 22.690 kandidaten uit Nederland en Vlaanderen om deze positie…Lees verder op Wikipedia