Boek
Nederlands

De onbekende

Jørn Lier Horst (auteur)
Wanneer in het bos het verminkte lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden, lijkt de modus operandi op die van seriemoordenaar Tom Kerr. Maar Kerr zit al vier jaar in de gevangenis en kan de misdaad nooit hebben gepleegd. De politie richt haar pijlen dan ook op een andere verdachte, een man die de pers ooit ‘de Onbekende’ doopte – Kerrs nooit gevonden partner.

Dan weet Kerr, tijdens e
Extra onderwerp
Sprinter 2022, Sprinter 9
Titel
De onbekende
Auteur
Jørn Lier Horst 1970-
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Noors
Oorspr. titel
Illvilje
Uitgever
Amsterdam: A.W. Bruna Uitgevers, © 2022
382 p.
ISBN
9789400513990 (paperback)

Over Jørn Lier Horst

CC BY 2.0 - Foto van/door Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst (Bamble, 27 februari 1970) is een Noorse schrijver en voormalig rechercheur moordzaken. De werkplek van zijn personage William Wisting is maar een paar deuren verwijderd van Jorn Lier Horsts eigen bureau.

Bibliografie

Nullpunkt-trilogie, met co-auteur Thomas Enger

  • 2018: Nullpunkt (Nulpunt, A.W. Bruna Uitgevers, 2020)
  • 2019: Røykteppe (Rookgordijn, A.W. Bruna Uitgevers, 2021)
  • 2020: Slagside (Slagzij, A.W. Bruna Uitgevers, 2022)

Wisting-serie

  • 2021: Grenseløs
  • 2020: Sak 1569
  • 2019: Illvilje (De onbekende, Cold-Case kwartet 3, A.W. Bruna Uitgevers, september 2022)
  • 2018: Det innerste rommet (De Fjord, Cold-Case kwartet 2, A.W…Lees verder op Wikipedia