Als politie-inspecteur Johanna Strand voor haar moeders begrafenis terugkeert naar haar geboorteplaats, wordt ze daar geconfronteerd met een moordzaak, maar ook met haar jeugdliefde en oude conflicten.
Titel
Lyckoviken. Seizoen 4 / created by Camilla Läckberg
Scenarist
Camilla Läckberg
Acteur
Disa Östrand Martin Stenmarck
Taal
Zweeds
Uitgever
Lumière, © 2022
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2021
Speelduur
8 x 45 min.
Aantekening
Zweeds gesproken, Nederlandse ondertiteling
EAN
5407003483383

Besprekingen

Zweedse soapachtige misdaadserie (2022, seizoen 4, 8 afleveringen), bedacht door thriller- en detectiveschrijfster Camilla Läckberg (1974), van wie al diverse boeken werden verfilmd (The Fjällbacka Murders). Met Disa Östrand, Linda Santiago, Martin Stenmarck, Christopher Wolter (Greyzone, Quicksand) en Jacques Karlberg. Ook in seizoen 4 van deze luchtige Zweedse crimesoap is auteur Camilla Läckberg niet zuinig met liefdesperikelen, intriges en geheimen. Verdwijningen, ontrouw en politieonderzoeken, alles komt aan bod. Te midden van duistere geheimen die het licht niet mogen zien proberen de inwoners van de kleine gemeenschap van Hammarvik het hoofd boven water te houden. IDMb beoordeling: 4.2/10.

Over Camilla Läckberg

CC BY 3.0 - Foto van/door Suz

Camilla Läckberg (Fjällbacka, 30 augustus 1974) is een Zweedse schrijfster van misdaadromans.

Persoonlijk

Camilla, geboren Jean Edith Camilla Läckberg, is van huis uit econoom maar tegenwoordig fulltime schrijfster. Ze woont in Stockholm met haar drie kinderen en haar partner. De meeste van haar boeken spelen zich af aan de westkust van Zweden, de streek waar ze ook geboren is.

Bibliografie

  • 2020: Vingar av silver - Zilveren vleugels (2020), ISBN 9789044354447
  • 2019: Kvinnor utan nåd - Vrouwen zonder genade (2019), ISBN 9789044356274
  • 2019: En bur av guld - Gouden kooi (2019), ISBN 9789044354423
  • 2017: Häxan - Heks (2017), ISBN 9789041420152
  • 2014: Lejontämjaren - Leeuwentemmer (2015), ISBN 9789026329357
  • 2010: Änglamakerskan - Engeleneiland (2012), ISBN 9789049804848
  • 2009: Fyrvakta…Lees verder op Wikipedia

Suggesties