Boek
Nederlands
Het Bourne geheim is de nieuwste Jason Bourne-thriller van Robert Ludlum.

Drie jaar geleden begonnen Jason en zijn partner en geliefde Nova aan een missie in Estland. Ze kregen de opdracht een Russische dubbelagent te redden die St. Petersburg uit was gesmokkeld tijdens een klopjacht van de FSB. Ze faalden. De Rus stierf door toedoen van een schimmige moordenaar die alleen bekend is on
Titel
Het Bourne geheim
Auteur
Brian Freeman
Naar het werk van
Robert Ludlum
Vertaler
Martin Jansen in de Wal
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The Bourne treachery
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, copyright 2022
350 p.
ISBN
9789021030845 (paperback)

Over Brian Freeman

Brian Freeman (Chicago, 28 maart 1963) is een Amerikaans auteur van psychologische thrillers met als hoofdpersonen Jonathan Stride en Serena Dials.

Brian Freeman is geboren in Chicago, Illinois. Hij is in 1984 aan het Carleton College magna cum laude afgestudeerd. Voordat hij als auteur bekend werd, was hij director of marketing en public relations bij het internationale advocatenkantoor Faegre & Benson. ZIjn debuutroman Immoral (in het Nederlands vertaald als "Verdorven") verscheen in 2005. Deze roman won de Macavity Award voor de beste debuutroman, en hij was finalist voor de Edgar Award. Zijn boeken worden verkocht in 46 landen, en zijn beschikbaar in 17 talen. Hij dankt zijn oma en zijn tekenleraar van de 8e grade voor zijn succes.

Brian Freeman woont tegenwoordig in St Paul, Minnesota en is getrouwd met Marcia Freeman.

Suggesties